Logo

Kylling med karameliseret æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store stykker kyllingebryst med skind
50 g usaltet smør
1 ½ dl piskefløde
3 store faste æbler ca. ½ kg
2 spsk rapsolie
½ kg pillede skalotteløg
3 spsk calvados
 
Steg kyllingeen i halvdelen af smøret med skindsiden nedad ved høj varme i 3 min., til de er gyldent brune.
Vend, og steg 3 min. på den anden side.
Tilsæt halvdelen af fløden og småkog kyllingen i 20 min., til de er gennemstegte.
Udkern æblerne og skær dem i både, men lad skrællen sidde på.
Steg skalotterne i olie i 10 min. ved middel varme på i en gryde.
Tilsæt det resterende smør og æbler, og steg æblerne i 5 min., til de er gyldne.
Kom resten af fløden, calvados og halvdelen af æbleblandingen i gryden til kyllingerne, og giv det et hastigt opkog.
Anret og drys med resten af æbleblandingen.
Servér med med en puré af selleri og kartoffel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her