6 skiver bacon
4 kyllingelår
1 tsk salt
½ tsk peber
2 løg
1 dåse hakkede tomater
2 dåser hvide bønner på dåse
-Sæt en ovnrist i midten af ovnen og forvarm den til 175°C.
-Steg bacon i en stor stegegryde, til det er sprødt.
Overfør bacon til køkkenrulle og gem fedtet i panden.
-Krydr kyllingelårene med salt og peber.
Brun lårene over middelhøj varme i stegegryden, ca. 8 min. i alt, vend dem undervejs.
Læg lårene på køkkenrulle til afdrypning.
-Hak løgene og steg dem i samme stegegryde, til de er gyldentbrune.
Rør hakket tomat i løgene og lad det simre i 3 min.
Tilsæt bacon og hvide bønner og bring det igen i kog.
-Læg kyllingelårene sammen med bønnerne.
Sæt stegegryden i ovnen og bag det hele i 20-25 min.