Logo

Kylling i Martini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hel kylling

smør til stegning

4 hakkede skalotteløg

1 pakke kalkunbacon eller svinebacon

1 bouquet garni: timiankviste, laurbærblade og en dusk persille

1 terning hønsebouillon

¾ flaske Dry Martini

Sauce:
hvedemel

mælk

salt og peber

Skær kyllingen op i mindre stykker, så de kan være i en gryde.

Smelt smørret i en stor gryde og steg de hakkede løg.

Tag dem op og læg dem på en tallerken.

Steg kalkunbacon og tag det op, når det er stegt færdigt.

Steg kyllingestykkerne let på alle sider og tag dem op og læg på taller­ken.

Kom løgene og bacon tilbage i gryden sammen med bouquet, Martini og hønse­bouillonterning.

Tilsæt en halv liter vand.

Læg kyllinge-stykkerne sådan, at de dækkes fuldstændig af væden.

Kog op og lad småkoge under låg i cirka 45 minutter, indtil kyllingestykkerne er færdige og møre.

Tag en stikprøve - de må jo ikke være lyserøde indeni.
Hvedemel og mælk rystes sammen og tilsættes i gryden.

Smag til med salt og peber.

Tilbehør: Ris, brød, rodfrugter eller salat.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her