540 g kyllingefileter
4 tsk olie
4 stk løg
2 tsk spidskommen
4 fed hvidløg
2 stk courgetter
4 stk gulerødder
6 spsk abrikosmarmelade
1 liter vand
2 dl couscous
2 tsk salt og peber fra kværn
8 tsk Maizena/majsmel
Brun kylling og spidskommen i olien, til sidst sammen med løg i kvarter.
Når løgene er næsten klare tilsættes presset hvidløg som lige vendes
rundt.
Skær gulerødder og courgetten i tynde skiver og tilsæt dem sammen
med vandet og abrikosmarmelade (mangochutney kan sagtens bruges
også) ved.
Lad retten simre ved svag til middel varme i ca. 45 min.
Det sidste kvarter hældes couscoussen ved og simrer med.
Si saucen fra og jævn den med Maizena udrørt i koldt vand og kog den
igennem et par minutter.
Bland det hele sammen igen og smag til med salt og peber fra kværn.
Gem lidt til frokost.