3-400 g kyllingebryst eller filet uden skind og ben (kyllingekødet kan erstattes med kalkunfilet)
1 spsk olie
1 porre i tynde skiver (ca. 150 g)
1 løg i tynde skiver (ca. 75 g)
3 stilke fintsnittet bladselleri (ca. 150 g)
150 g fintsnittet kinakål eller hvidkål
1 spsk olie
1 bakke champignon (250 g)
1 dåse bambuskud (ca. 200 g drænet vægt)
3 dl hønsebouillon
2 spsk majsstivelse rørt ud i lidt vand
3-4 spsk kinesisk soya
evt. salt og friskkværnet peber
100 g bønnespirer
Skær kødet i tynde strimler og svits det i olie i en wok eller sautepande
Tag kødet op og kom olie i wokken
Tilsæt de fintsnittede grønsager lidt efter lidt, svits dem (uden de tager farve) i ca. 3 minutter
Kom kødet tilbage i wokken, smag til med soya og evt. salt
Jævn retten med majsstivelsen og varm kødet igennem
Tilsæt bønnespirerne og læg låg på
Sluk for kogepladen og varm retten færdig ved eftervarmen i yderligere 3 minutter (grønsagerne skal stadig være sprøde)
Serveres med løse ris, gerne basmati