375 g magert kaninkød, skåret i terninger
1 spsk hakket rosmarin, plus 1 kvist til pynt
1 spsk blandede krydderurter
1 spsk hvedemel
1 tsk olivenolie
1 rødløg, skåret i både
1 stykke appelsinskal
4 soltørrede tomater, lagt i vand og derefter hakket
1,5 dl rødvin
50 g puy linser
havsalt og peber
Læg kødet i en plasticpose.
Tilsæt krydderurter og hvedemel; bland godt, så kødet dækkes.
Opvarm olien i en ovnfast gryde.
Svits kødet i nogle få minutter, indtil det er blevet brunet.
Tilsæt derefter løgbåde, appelsinskal og tomater.
Hæld rødvin i blandingen sammen med nok vand, så kødet lige dækkes.
Drys godt med salt og peber.
Læg låg på gryden og lad retten simre i 40 minutter-1 time eller indtil kødet er meget mørt og grønsagerne er færdige.
20 minutter før stegetiden er slut skylles linserne og koges i en gryde vand i 10 minutter. Hæld vandet fra linserne og kom dem i retten.
Lad derefter retten simre i 5 minutter.
Tag appelsinskallen op før servering og pynt med en rosmarinkvist.