2 kg kanin
50 g smør
2 tsk salt
½ tsk peber
400 g skalotteløg
2 grønne paprika
2 røde paprika
800 g flåede tomater
3-4 dl piskefløde
4 spsk hvedemel
1 spsk paprikapulver
1 spsk karry
1 spsk citronsaft
Skær kaninen i portionsstykker. Brun smørret let på en stegepande. Brun kødet i små portioner, så de bliver pænt brune overalt.
Læg kødet i en gryde. Drys med salt og peber.
Rens løg og paprika. Skær paprikakødet i strimler og kom dem og løgene i gryden.
Hæld tomater og ⅔ af fløden i.
Lad gryden snurre ved svag varme i ca. 30 minutter eller til kødet er mørt.
Rør resten af fløden og melet til en jævning og rør den i gryden.
Lad gryden koge 5 minutter mere.
Smag til med paprika, karry og citronsaft.
Serveres med ris, kartofler eller spaghetti