Logo

Krydret kylling som i Toscana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor frilandskylling (1500 g)
10 blade frisk salvie
2 kviste frisk rosmarin
4 fed hvidløg
tørret knust chilipeber
salt
olivenolie
 
Kyllingen flækkes i brystet og bredes ud.

Trykkes flad, så den ligger på maven.
Brystbenet skæres evt. helt væk.
Lav huller i skindet jævnt fordelt over hele kyllingen og læg en skive hvidløg ½ blad salvie, lidt chili og rosmarin i hvert hul.
Vend kyllingen og gnid den med salt og knust chilipeber på kødsiden. Derefter pensles den med olivenolie.
Kyllingen steges i ovnen enten i et serveringsfad, eller på en rist, med skindet opad i 25-30 minutter ved 300ºC.
Check om kyllingen er gennemstegt ved at stikke en kødnål i låret og tryk på skindet.
Væsken der kommer ud, skal være klar uden antydning af rødt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her