Burgeren er populær familie-mad, og heldigvis kan den
serveres i utallige variationer. Her er en kyllingeburger med asiatiske krydderier,
der nemt kan blive en ny livret. Sikker succes.
4 personer. Arbejdstid:30 min. Stegetid: 10 min.
#
Karrydressing:
1½ dl mayonnaise
2 tsk karry
1-2 tsk citronsaft
Bøffer:
1 fed hvidløg
½ rød chili
1 cm frisk ingefær
400 g hakket kyllingekød
2 spsk olie
salt og peber
Tilbehør:
4 burgerboller
1 rødløg
1 salathoved
3 tomater
*
Rør mayonnaise med karr½ og smag evt. til med citronsaft.
Hak hvidløg, chili og ingefær fint, og bland det med kødet.
Form farsen til 4 flade hakkebøffer.
Steg bøfferne i 3-4 min. på hver side på en varm pande med
olie.
Krydr med salt og peber.
Flæk bollerne, og rist dem på skærefladen under grillen i
ovnen eller på en brødrister.
Hak rødløget fint, og snit salaten fint.
Skær tomaterne i skiver.
Smør karrydressing på bollerne, og læg burgerne sammen med
salat, tomater, løg og bøf.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin