Logo

Krydret flankesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 flankesteg (okseslag uden fedt)
2 spsk olie
1 spsk citronsaft
1 tsk provencekrydderi
1 fed presset hvidløg
peber, salt
olie til stegning

  
Rør olie, citronsaft, krydderi, hvidløg og peber sammen og pensl
marinaden på kødet.
Lad det trække køligt 3-4 timer.
Varm en stegepande godt op med lidt olie.
Drys kødet med salt og steg det i 7-8 min. på hver side ved middelvarme.
Tiden afhænger af stegens tykkelse, og hvor rødt det skal være.
Tag stegen af panden og pak den i alufolie.
Skær kødet i tynde skiver og spis med kartofler, små løg og små
champignoner ristet på panden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her