2 ½-3 kg mellemkam med svær
1 bdt persille
skal af 2 citroner
1-2 kviste rosmarin
1-2 fed hvidløg
salt
peber
laurbærblade
6-7 dl bouillon
2-3 dl hvidvin
Skær sværen løs, så den blot sidder fast i den ene side.
Bland Klippet persille, reven citronskal, rosmarin og hvidløg.
Fordeles på kødet, læg sværen tilbage på plads og sy, så sværen
sidder fast.
Kom salt på sværen og sørg for at saltet kommer ned mellem de enkelte flæskesvær.
Krydr med peber og stik laurbærblade i sværen.
Brunes i 15 min ved 250º.
Dæmp til 175º, hæld bouillon ved og steg færdig 1 ¾-2 timer.
Si skyen, skum den fri for fedt og bring den i kog.
Tilsæt hvidvin og jævn saucen let.
Server med bagte kartoffelbåde og salat med vilde ris.