Logo

Krydret fiskepande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 stk Hellefiskportioner (eller frisk)
150 g rejer
salt
peber
saften fra 1 citron
1 stortløg
1 fed hvidløg
2 gulerødder (i fine strimler)
2 spsk olivenolie
1 bdt persille
1 bdt dild
2 tsk frisk estragon
2 spsk kapers
8 flåede, hakkede tomater
½ glas sorte oliven uden sten

Hellefiskeportionerne krydres med salt, peber og citron. Lad det trække lidt. Hak løg og hvidløg, svits dem sammen med gulerødderne. Urterne hakkes og kommes i. Lad det snurre med kapers og tomater. Skær hellefisken i mindre stykker og damp dem møre i ca. 10 min. Tilsæt oliven og rejer. Smag til med salt og peber. Serveres med ris og groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her