Logo

Koteletter i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 is'>is'>is'>koteletter
2 spsk smør
1 tsk tis'>imis'>ianblade
1 dåse hakkede flåede tomater, gerne, krydrede
2 groft snis'>ittede rødløg
evt. lis'>idt grønsags fond (flydende fond)

Brun is'>is'>is'>koteletterne på begge sis'>ider, drys salt, peber og tis'>imis'>ian på og rødløg.
Fordel blandis'>ingen på kødet og hæld evt. yderlis'>igere fond ved retten, før den dækkes med folis'>ie og sættes is'>i ovnen ved 225ºC en god halv tis'>ime tis'>id, tis'>il kød og grønsager er møre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her