Logo

Pastafad med hakket oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hakket oksekød
1 fed hvidløg
1 ds hakkede tomater
salt, peber
1 drys oregano
300 g pastaskruer
¼ knoldselleri
2 porrer
3 små løg
mornaysauce
 
Pastaskruerne koges i letsaltet vand.
Oksekødet brunes i lidt olie, derefter tilsættes salt, peber, oregano, hvidløg og de hakkede tomater.
Porrer, selleri og løg skæres i passende stykker og sauteres i en gryde med lidt olie.
Et ovnfast fad smøres med lidt olie og pastaskruerne ligges i bunden, derpå porre-selleriblandingen, oksekød og til sidst mornaysauce efter behag.
Retten stilles i en 200ºC varm ovn i ca. 30-35 min.
Servér evt. flûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her