Logo

Koteletter i fad 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koteletter af nakkekam
Vindruekerneolie
Hvidløg
Koriander
Citrontimian
Bagekartofler, skåret i tern
Rødbeder, skrællede og skåret i stænger

Skær koteletter ud af en godt marmoreret nakkekam. Varm vindruekerneolie godt op, svits hvidløg og steg hurtigt koteletterne. De skal ikke have ret meget. Så kommer du dem i et ildfast fad og stiller i ovnen i præcis 18 minutter på 200ºC med citrontimian, salt og peber. Pynt med friske koriander.
Servér med råstegte tern af kartofler stegt i smeltet svinefedt fra kammen og råstegte rødbedestænger, svitset med hakket hvidløg i olivenolie.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her