200 g frisk torsk
200 g nippede grønne bønner
1 bakke cherrytomater
1 rødløg
½ frisk chili
4 spsk soja
1 spsk rapsolie
½ bundt frisk estragon
salt og peber
*
Steg torsken på en pande i en smule rapsolie i ca. 3 minutter på hver side.
Drys med salt og peber.
Snit de grønne bønner på langs.
Tag fisken af panden, og steg derefter de grønne bønner på samme pande i 2 minutter.
Del cherrytomaterne, og snit rødløg og chili fint
Anret nu torsken på en tallerken, fordel de stegte bønner rundt om, og drys derefter med cherrytomater og rødløg.
Bland chili med soja og rapsolie, smag til med salt og peber, og fordel dressingen over salaten.
Hak estragon meget fint, og drys ud over hele retten.
Server med en lækker grov bolle til.
Tips: Hvis du ikke kan få torsk, kan du også servere salaten med laks.
Torsk er fuld sf sunde proteiner, og så er fisken rig på jod. Jod er en vigtig komponent i vores stofskiftehormoner og derfor af vital betydning for et velfungerende stofskifte.