Logo

Kogte lakseskiver i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lakseskiver
salt og peberkorn
laurbær
1 citron
1 løg
hakket dild
evt. ½ bæger cremefraiche eller smør


Skyl laksen med koldt vand, dup den tør med køkkenrulle og dryp den med saften af ½ citron.
1 liter vand med salt, laurbærblad, peberkorn og saften fra den anden halve citron bringes i kog i trykkogeren.
Lakseskiver lægges i og gryden lukkes og koges ca 8 minutter på kogetrin I
Afkøl gryden og luk den op.
Laksen kan serveres med smeltet smør og drysset med hakket dild eller kold med cremefraiche iblandet hakket dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her