Logo

Kogt torsk i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kabliau (torsk)
½ dl eddike
1 laurbærblad
4 peberkorn
fiskesennep
       
Skær kabliauen i skiver og læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Drys salt på.
Hæld eddike og 1 ¼ dl vand  over og tilsæt peberkorn og laurbærblad.
Kog torsken under låg ved 200ºC i ca. 25 minutter afhængig af tykkelsen.
Hæld fiskesuppen fra og jævn den.
Smag den til med sennep og kom lige inden anretningen en klat koldt smør i.
Til torsken kan der foruden hvide kartofler gives hakket, hårdkogt æg,
høvlet peberrod og smeltet smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her