Logo

Kogt torsk i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogt torsk i mikroovn


Damp fisken i mikroovn 5-10 min ved højeste effekt. Torsken er klar, når kødet er mælkehvidt. De hårdkogte æg hakkes, rødbederne ligeså.


#

750 g torskefilet
4-5 hårdkogte æg
10 skiver syltede rødbeder
5 gulerødder
saft af 1 citron
2 spsk sukker
50 g smør eller stegemargarine
3 spsk stærk sennep evt. fiskesennep
1 l. mælk
4 spsk hvedemel
*

 
Damp fisken i mikroovn 5-10 min ved højeste effekt.
Torsken er klar, når kødet er mælkehvidt.


De hårdkogte æg hakkes, rødbederne ligeså.


Gulerodssalat: Gulerødder rives.
Citronen presses og saften blandes med sukker.
Blandes med gulerødderne.


Smørsauce:
Smørret smeltes og smages til med sennep, salt og peber.
 

Opbagt hvid sauce:
100 g smør smeltes, ikke brunes! - ca. 3-4 spsk hvedemel røres i.
Mælken (gerne let opvarmet) kommes i efterhånden som saucen røres tyk.
Dette ved midddelvarme i en tykbundet gryde.
Saucen bringes ved middelvarme til kogepunktet.
Sluttelig kommes mælk i, til en passende konsistens.


Æg, rødbeder, gulerodssalat serveres med fisk, kogte kartofler og de 2 saucer.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 10.886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her