Logo

Cevapcici - bosniske frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cevapcici - bosniske frikadeller

 

Cevapcici hedder de bosniske "frikadeller", som er nemme at lave og gode på grillen.

Arbejdstid: 2.0 min. Stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnede (Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.)

 

#

250-300 g hakket kød (okse, lam eller svin)

1 spsk olie

2-4 pitabrød

grøn salat

1 rødløg (tynde skiver)

1 peberfrugt (i skiver)

2-3 spsk cremefraiche 9% eller 18%

 

Krydderiblanding:

¼ tsk bagepulver

¼ tsk cayenne

¼ tsk paprika

¼ tsk groft salt

½ tsk knust sort peber

1 fed hvidløg (knust)

1-2 spsk vand

*

 

Bland krydderier og vand og lad blandingen stå i ca. 2 min.

Tilsæt kødet og rør det sammen.

Form kødet til små pølser (tommelfinger-størrelse) og steg dem på en varm pande med olie eller pensl dem med olie og steg dem på en varm grill.

De skal have 5-10 min. - alt efter tykkelse.

Server i lune pitabrød med salat, rødløg, peberfrugt og cremefraiche.

 

TIPS: Smør hænderne med olie, når farsen skal formes. Så klistrer det ikke.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her