Logo

Klosterkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klosterkål

1 lille hvidkål

2 dl mild eddike

4 spsk sukker

salt og friskkværnet peber

3 spsk rosiner

250 g røget snitte

Tilbehør: groft rugbrød, sennep

*

Snit kålen ret fint og kom den i en gryde med eddike, sukker, salt og peber.

Tilsæt 3-4 spsk vand og bring kålen langsomt i kog.

Lad kålen snurre under låg for svag varme i ca. 20 minutter.

Tilsæt rosinerne og lad det snurre videre i endnu 10 minutter.

Skær imens sværen af den røgede snitte og skær den i små terninger.

Rist dem sprøde på tør pande og hæld dem med fedtet over den færdige kål, der er anrettet i opvarmet fad.

Server groft rugbrød og sennep til.

Tips: I stedet for rosiner kan du komme 1 hakket løg i. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her