Logo

Katies kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk kyllingebryst
1 lille glas perleløg
1 pk. bacon i tern
1 glas champignon i skiver
1 dåse cocktailpølser
2 breve Knorr Bretagne sauce
flûtes - efter behov
jasminris (evt. i pose)
 
Steg baconternene let - ikke for meget.

Kyllingestykkerne steges i fedtet fra baconternene.
De skal ikke gennemsteges, men blot brunes af på panden og lægges i et ovnfast fad.
Hæld bacontern, perleløg, champignon og cocktailpølser henover.
Til sidst hældes bretagnesaucen henover og retten stilles i ovnen ved 200ºC i ca. 20-25 minutter.
Serveres med ris og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her