Logo

Kartoffelgryde med rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kartofler
250 g gulerødder
½-1 selleri
1 løg
2 porrer
3-4 spsk olie
2-3 dl bouillon eller vand
1 laurbærblad
salt og peber
salvie (kan erstattes med timian eller oregano)
evt. hvidløg
 
Skrab eller skræl kartofler, gulerødder og selleri.
Skær kartofler og selleri i terninger og gulerødder i skiver.
Pil løget og skær det i både. Varm olien og svits løget heri, uden at det tager farve.
Tilsæt kartofler, gulerødder og selleri og lad dem svitse med.
Hæld bouillon ved, tilsæt laurbærblad og krydr med salvie, salt og peber.
Lad retten simre 20-30 min.
Skyl imens porrerne og skær dem i ringe.
Tilsæt porrerne og lad dem stege med de sidste 5-10 min.

 

Tips: Gryderetten kan serveres som middagsret med brød eller som tilbehør til kød- eller fiskeretter 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her