150 g kammuslinger
150 g rejer
1 forårsløg
½ spsk Thailandsk stir fry olie
½ spsk fintrevet frisk ingefær
1 tsk fintrevet limeskal
½ spsk limesaft
1 spsk tør sherry
½ spsk A taste of Thai fiskekryddersauce
2 plader fillodej
2 tsk vand
Pynt:
2 forårsløg.
Kammuslinger og rejer skæres i mindre stykker.
Forårsløg hakkes fint.
Olien varmes på panden.
Forårsløg, ingefær,limeskal og limesaft steges 1 min.
Sherry og fiskekryddersauce hældes på.
Kammuslinger, rejer og fiskekryddersauce vendes i, og panden fjernes fra varmen.
fillodejsplader ne lægges dobbelt og deles i 12 (ca. 10 x 12 cm) firkantede stykker.
Fyldet lægges med en ske midt på dejplader ne.
Dejen foldes omkring fyldet til en lille pakke.
Pakkerne stilles med samlingerne nedad på en bagepapir belagt bageplade.
Pakkerne bages på anden øverste ribbe 5-8 min. Ved 200 º.
Kogende vand hældes over forårsløg toppene.
Toppene deles i lange bånd, der bindes rundt om pakkerne.