4 kyllingebryster (uden skind og ben)
salt og peber
3 spsk smør
3 spsk olivenolie
2 bundt forårsløg
750 g kartofler
½ l fjerkræfond
Skyl kyllingekødet, dup det tørt, og krydr det.
Varm smørret op sammen med olivenolien og brun kødet heri på begge sider i 3-4 min.
Sæt det til side.
Gør forårsløgene i stand, og skær dem i tynde ringe.
Skyl kartoflerne, skræl dem og høvl dem i tynde skiver.
Kom halvdelen af kartoflerne i den gennemvædede stegeso.
Krydr med salt og peber og læg en del af løgene over.
Læg kødet ovenpå. Dæk med resten af løgene og kartoflerne, og krydr.
Hæld fonden ved.
Sæt låg på, og giv retten ca. 1 time i ovnen ved 200°C.
Tag kartoffel-fjerkrægryden ud af ovnen, anret på tallerkener, og server straks.
Hertil passer en frisk salat.