Marinade:
4 spsk fromage frais
1 spsk rapsolie
2 spsk akaciehonning
2 spsk hvidvinseddike
1-2 tsk god karry
havsalt og friskkværnet peber
500 g kalkuntern
16 perleløg alternativt rødløgsbåde
Kartoffelsalat:
500 g aspargeskartofler
250 g fromage frais
1 spsk rapsolie
½ finthakket zittauer- el. salatløg
evt. lidt hvidløg
frisk bredbladet persille
havsalt og friskkværnet peber
1 knsp. lyst rørsukker og citronsaft
1 bk. rucola salat
Marinaden røres sammen og kalkuntern lægges heri og stilles på køl i min. 30 min. gerne et døgn.
Herefter sættes kalkuntern på spid med et par små pillede perleløg.
Spiddene bages i ovn på bagepapir i ca. 15 min. ved 190°C - eller grilles.
Spray undervejs med lidt olie.
Kartoflerne skylles, koges, afkøles og skæres i mindre stykker og blandes med de øvrige ingredienser, som forinden er rørt godt.
Smages til og serveres med friskskyllet rucola.