1 kop tørre orange linser
1 meget stor sød kartoffel, pillet og skåret i skiver
1 spsk olie
1 kop rabarber i tern
2 spsk flydende sødemiddel (evt. sukker rørt op i vand)
1 spsk karry
1 tsk revet ingefær
1 tsk stærk chili pulver
salt og peber efter smag
¼ kop revet kokos
Dæk linserne med vand i en dyb gryde, og bring dem i kog, skru ned og tilsæt kartoffelskiverne, lad det simre til de er bløde(omkring en time), tag dem af varmen, hæld vandet fra og sæt dem til side.
Forvarm ovnen til 220ºC.
varm olien i en kasserolle, når den er varmet op tilsæt rabarber, skru ned og kog indtil det er mørt.
Kom sødemiddel og krydderi i under omrøring, linser og kartofler moses sammen med en gaffel, og hældes over i rabarberen og olien, hæld det hele i et ovnfast fad og bag det ved 220ºC indtil det er rygende varm (omkring 20 minutter).
Garneres med kokosnød.
Serveres med chutney og brune ris.