Logo

Karrykål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svinekød i tern ( nakkekam )
1 lille hvidkålshoved
1-2 løg grofthakkede
4-6 gulerødder i skiver
40 g smør (evt. 2-3 spsk olie)
salt, peber
3 tsk karry
2 dl bouillon (terning + vand)

Kålen snittes fint.
Smør el. olie kommes i en stor gryde, karry tilsættes, kød og løg brunes heri, hvorefter kål, gulerødder og bouillon kommer i, tilsæt salt og peber.
Det hele damper mørt i ca. 1 time.
Serveres med groft brød
 

Tips: Spæd evt. med lidt vand undervejs, må ikke koge tør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her