En stor svinemørbrad 450-500g.
æg
rasp
4 bananer
½ finthakket løg
2 fed knust hvidløg
margarine
2 spsk karry
hvedemel
1 dl fløde
1 l. mælk
2 okse bouillonterninger
mango chutney
rosiner
ananas
kokosmel
2 poser jasminris
Mørbraden renses og skæres ud i små bøffer som bankes flade med en kødhammer.
Stykkerne paneres i æg og rasp og lægges i køleskab.
Kokosmelet ristes på en tør pande til det er svagt lysebrunt
(HUSK ikke for høj varme, og at røre i det ofte!)
Karrysauce:
Karryen svitses af, i en gryde med margarine
Løget svitses uden at brune.
Tilsæt 2 fed hvidløg & 1 dl fløde
Tilsæt hvedemel og der røres godt.
Tilsæt væden fra ananas & mælk til saucen = ca. 1 ½ ltr. sauce
Bouillon terninger tilsættes i saucen sammen med salt og peber og mangochutney efter behag.
Hver banan deles på langs, og hver del halveres på tværs så hver banan giver fire "kvarte" Bananerne steges på pande i smør ved middel varme til de er lysebrune.
Ananassen skæres i skiver, tilsæt ca. ½ delen i saucen den anden ½ del i en skål.
Mørbradstykkerne krydres og steges i smør på en mellemvarm pande.
Mørbradstykkerne serveres straks sammen med kogte jasminris, karrysauce, stegte bananer, ristet kokosmel og mango chutney.
Rosiner & ananas serveres som tilbehør i hver sin skål.