Logo

Kaningryde med paprika og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg kanin
olie/smør til stegning (kan bruge hvidløgsolie)
150 g bacon i tern/strimler
1 stort løg
1-2 fed hvidløg (kan undlades)
1-2 spsk mild paprika
½ tsk karry
3-4 dl grønsags bouillon
3-5 dl piskefløde
1 dåse hakkede flåede tomater med chili

Partér kaninen i passende stykker, brun bacon let i en dyb pande eller stegegryde tilsæt olie/smør og brun kaninstykkerne.
Tag kødet op (ikke bacon) og svits de finthakkede løg og knust hvidløg, til det er let gylden, tilsæt paprika og karry, brun lidt.
Tilsæt så bouillon, fløde og flåede tomater.
Saucen koges igennem, jævnes og smages til med salt og peber.
Kødet lægges tilbage og småsimrer under låg i ca. 1 time.
Serveres med løse ris, evt. spaghetti eller nudler og italiensk brød eller flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her