3 kg kaniner 2 stk a 1,5 kg
2 løg
2 dl olie
1 dåse tomater eller 4 friske
1 laurbærblad
2 fed hvidløg
½ bundt persille
20 smuttede let ristede mandler
1 dl jordnødder
20 sveskeblommer
Skær kaninerne i passende stykker.
Steg løgene let gyldne i olien og kom et laurbærblad i.
Tilsæt 4 velmodne, hakkede tomater eller en dåse tomater.
Læg kaninstykkerne ved og lad ragouten småkoge i ca 45 minutter.
Knus to fed hvidløg uden at pille dem først og findel dem i en blender sammen med persille, de smuttede let ristede mandler og en ½ dl vand. Efter 45 minutter tilsætter man blandingen fra blenderen, 2 tsk salt
og ½ tsk friskmalet peber og lader ragouten simre i endnu en halv times tid.
Kom jordnødder og sveskeblommer i en kasserolle med lidt vand og lad det småkoge i fem minutter.
Hæld vandet fra og kom blommer og jordnødder i kaningryden lige før serveringen.