Logo

Kalveschnitzler, fyldte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tynde schnitzler er som skabt til at blive fyldt: Vi byder på fire spændende variationer med mozzarella. Der er frit valg her!

Tynde schnitzler er som skabt til at blive fyldt: Vi byder på fire spændende variationer med mozzarella. Der er frit valg!

1 mozzarella,125 g 

2 tomater, ca. 150 g

4 kalveschnitzler à 80 g

4 basilikumblade

3 spsk olie

1 dl hvidvin

1 dl kalvefond

1 spsk saucejævning til brun sauce

salt og peber

*

A. Hæld lagen fra mozzarellaen og skær den i tynde skiver.

Tomater skæres i skiver og der krydres med salt og peber.

Læg mozzarella- og tomatskiver oven på den ene side af 4 kalveschnitzler.

Læg 4 basilikumblade over.

B. De sider, der ikke er ost og tomat på, klappes ovenover, og der stikkes tandstikkere i til at holde schnitzlerne sammen.

3 spsk olie varmes op på en pande.

Kødet brunes deri ved middel til høj varme på hver side i 2 minutter.

Det krydres med salt og peber og schnitzlerne pakkes ind i alufolie, så de holder sig varme.

C. Hvidvin hældes i panden, og stegeskyen koges af.

Kalvefond kommes i og koges op med 1 spsk saucejævning.

Der krydres med salt og peber.

Serveres til kødet, eventuelt med basilikum.

Pr. portion: 47 g protein, 30 g fedt, 4 g kulh. = 488 kcal (2045 kj)

Madopskrift billede

Salami

1 mozzarella (125 g) i skiver, 50 g salami i tynde skiver og efter smag 8 oliven, fyldt med peberfrugt i skiver bruges til fyld.

Madopskrift billede

Spinat

225 g dybfrossen bladspinat tøs op, vandet presses af, og spinaten dampes let i 1 spsk smør med 1 hakket løg, og 1 hvidløgsfed. Der krydres med salt og peber og sammen med 1 mozzarella (125 g) i skiver bruges det til fyld.

Madopskrift billede

Mango

200 g mangofrugtkød i skiver, 1 mozzarella (125 g) i skiver, 2 tsk karry og 1 spsk koriander- eller persilleblade anvendes til fyld.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her