Logo

Kalveskank med grønsager - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 30 min.

# Ingredienser

4 skiver kalveskank
4 hakkede løg
4 skivede gulerødder
¼ selleri i terninger
2 spsk smør
2 spsk olie
2 spsk tomatpure
1 dl rødvin
½ dl suppe eller bouillon
salt, peber
1 knust hvidløgsfed
½ spsk frisk, hakket salvie, eller 1 tsk tørret

* Tilberedning

Lad smør og olie blive varmt i trykgryden.
Brun først kødskiverne på begge sider, tag dem op.
Svits derefter grønsagerne i fedtstoffet.
Læg kødel tilbage i gryden og tilsæt tomatpure, rødvin, suppe og krydderier.
Luk gryden og bring den på tryk.
Kog i 20-30 min. afhængig af mørhed og skivernes tykkelse.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Server retten med flûtes eller løse ris til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her