Kogetid i trykkoger: 30 min.
# Ingredienser
4 skiver kalveskank
4 hakkede løg
4 skivede gulerødder
¼ selleri i terninger
2 spsk smør
2 spsk olie
2 spsk tomatpure
1 dl rødvin
½ dl suppe eller bouillon
salt, peber
1 knust hvidløgsfed
½ spsk frisk, hakket salvie, eller 1 tsk tørret
* Tilberedning
Lad smør og olie blive varmt i trykgryden.
Brun først kødskiverne på begge sider, tag dem op.
Svits derefter grønsagerne i fedtstoffet.
Læg kødel tilbage i gryden og tilsæt tomatpure, rødvin, suppe og krydderier.
Luk gryden og bring den på tryk.
Kog i 20-30 min. afhængig af mørhed og skivernes tykkelse.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Server retten med flûtes eller løse ris til.