4 kalveschnitzler
4 spsk sennep
Salt og peber
½ savoykål
100 g pekannødder
Smør
5 dl skysauce fra kalverouladerne
2 dl piskefløde
2 spsk Dijon sennep
4 blommetomater
4 kviste rosmarin
Olivenolie
Salt og peber
Kalveschnitzlerne smøres med sennep og drysses medsalt og peber.
Savoykålen snittes og koges i 2 minutter i letsaltet vand.
Fordel kålen på schnitzlerne sammen med grofthakkede pekannødder. Kalveschnitzlerne rulles og brunes i smør, steges færdige i ovn ca. 15-20 minutter ved 180°C.
Skysaucen tilsættes piskefløde og sennep og koges lidt ind.
Tomaterne snittes i toppen, krydres med salt og peber samt rosmarin og steges i ovnen i olie i 5 minutter ved 180°C.
Servér kalverouladerne med skysauce, bagte tomater og kartofler.