Logo

Kalveroulader med bagt tomat og mild dijonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalveroulader med bagt tomat og mild dijonsauce

4 kalveschnitzler

4 spsk sennep

Salt og peber 

½ savoykål

100 g pekannødder

Smør

 

5 dl skysauce fra kalverouladerne

2 dl piskefløde

2 spsk Dijon sennep

 

4 blommetomater

4 kviste rosmarin

Olivenolie

Salt og peber

 

Kalveschnitzlerne smøres med sennep og drysses medsalt og peber.

Savoykålen snittes og koges i 2 minutter i letsaltet vand.

Fordel kålen på schnitzlerne sammen med grofthakkede pekannødder. Kalveschnitzlerne rulles og brunes i smør, steges færdige i ovn ca. 15-20 minutter ved 180°C.

Skysaucen tilsættes piskefløde og sennep og koges lidt ind.

Tomaterne snittes i toppen, krydres med salt og peber samt rosmarin og steges i ovnen i olie i 5 minutter ved 180°C.

Servér kalverouladerne med skysauce, bagte tomater og kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her