Logo

Kalveroulader med broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tynde skiver kalvefilet a 100 g
400 g broccoli
Salt
peber
1 tsk paprika
40 g margarine
400 g champignon
2 dl piskefløde
Kulør

På de bankede kødstykker lægges broccoli, der er drysset med krydderier. Kødet fæstnes med kødnål og brunes i margarinen. Hele små champignon tilsættes sammen med fløden. Retten snurre 10-15 minutter. Farves lysebrun og spises med mere broccoli og kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her