Kalvelever er en
delikatesse. Steg den, så den er rosa indeni, så smager den bedst.
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 18 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
400 g kalvelever
1-2 løg
2-3 æbler
25 g smør
50 g hvedemel
frisk salvie
salt og peber
Tilbehør: rugbrød,
kartofler eller kartoffelmos
*
Pil løgene og skær
dem i tynde skiver.
Steg dem bløde på en
pande med smør ca. 10 min.
Tag dem af panden.
Vask eller skræl
æblerne, udbor kernehusene og skær dem i skiver.
Steg dem gyldne på
panden med lidt smør.
Tag dem af panden.
Træk hinden af
leveren og skær den i tykke skiver.
Vend dem i mel
blandet med salt og peber.
Steg dem gyldenbrune
på en pande med smør og salvieblade 2-3 min. på hver side.
Anret på et fad.
Varm løg og æbler på
panden og anret ved kødet.
Server med det
valgte tilbehør.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin