Logo

Kalvelever med Spansk sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvelever med Spansk sauce 

4 løg

smør eller margarine

1 ds flåede tomater

4 store skiver kalvelever

salt og peber

1 pakke maskinskåret, røget bacon

2 dl fløde

hakkede oliven

Tilbehør: kogte kartofler, salat

*

Hak løgene og lad dem snurre lidt i fedtstof uden at tage farve.

Til­sæt tomaterne med ca ⅓ af væden fra ds.

Rens leverskiverne for sener og galdegange, skyl dem under rindende koldt vand og tryk dem af i køkkenrulle.

Drys med lidt salt og peber.

Rist baconskiverne sprøde på tør pande og lad dem dryppe af på dobbelt køkkenrulle.

Kom lidt mere fedtstof i panden og steg leverskiverne 2-3 minutter på hver side.

Pisk imens saucen godt igennem og tilsæt fløden samt lidt salt og peber.

Anret leveren på opvarmet fad, hæld saucen over og drys med baconskiver og hakkede oliven.

Server kogte kartofler og salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her