Logo

Kalvelever med kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Er lever ikke lige dig? - Ved middel til stor skepsis råder vi til at stole blindt på vores kokke ...

Er lever ikke lige dig? - Ved middel til stor skepsis råder vi til at stole blindt på vores kokke ...

100 g løg

1 fed hvidløg

1 spsk olie

1 spsk kirsebærsyltetøj

2½ dl oksekødsbouillon

2 spsk balsamico

søde kirsebær eller kirsebær fra glas

4 skiver kalvelever a 150 g. køkkenfærdige

4 spsk hvedemel

1 spsk smør og 2 spsk olie

salt og peber

8 salvieblade

*

A. Løg skæres i fine skiver og 1 hvidløgsfed presses.

Begge dele svitses i en gryde i 1 spsk varm olie.

Kirsebærsyltetøj, oksekødsbouillon og balsamico tilføjes og koges ind ved middel varme i 5 minutter.

Kirsebær gøres i stand, halveres, udkernes og koges i saucen i yderligere 3 minutter.

B. 4 skiver kalvelever vendes i 4 spsk hvedemel. Resten af melet bankes af.

1 spsk smør og 2 spsk olie varmes op i en stor slip let-pande.

Leveren steges deri fra hver side i 2 minutter og krydres med salt og peber.

Efter 2 minutter kommes 8 salvieblade i og steges med.

Saucen krydres med salt, peber og eventuelt kirsebærsyltetøj og serveres til leveren.

Pr. portion: 32 g protein. 16 g fedt, 20 g kulh * 380 kcal 1589 kj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her