2 kalvekoteletter uden ben á 175 g
100 g champignon
150 g grønne bønner
½ + ½ finthakket løg
1 dl rødvin
200 g melede kartofler
1 æg
¼ bdt finthakket persille
10 g smør
olie til stegning
salt og peber
Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker. Koges møre.
Sigtes og moses til fin konsistens.
Når det lidt afkøles, røres det op med hakket persille og æg.
Krydres med salt og peber.
Fyld 2 smurte souffléforme. Bages i ovn ved 200°C i 10 min.
Imens brunes koteletterne og steges ca. 3-4 minutter på hver side.
Krydres.
Koteletterne tages af panden og holdes varme.
Champignonerne hakkes og sauteres af sammen med de finthakkede løg. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve.
Bønnerne sauteres af sammen med det sidste halve løg, i pande og krydres med salt og peber.