½ kg kalvelårtunge
½ kg hvidkål
1 lille løg
1 grøn peberfrugt
250 g markchampignon
2 chilipeber
2 fed hvidløg
200 g bønnespirer
2 spsk olie
salt
½ dl hvidvinseddike
2 spsk peanutbutter
1 limefrugt
1 bdt dild
240 g risnudler eller ris
evt. mangochutney
Skær kødet i fine, tynde strimler på ca 4x1/2x1/2 cm. og dup dem tørre med køkkenrulle.
Snit hvidkålen, løg og peberfrugten i strimler, der er halvt så tykke, men har samme længde som kødstrimlerne.
Skær de rensede champignoner i skiver.
Flæk chilierne, fjern frøene og hak chilikødet.
Hak de to fed pillede hvidløg.
Skyl bønnespirene og dild og pluk dilden fra stilkene i små duske.
Svits hvidløg og chili i den rygende varme olie (kun 2 spsk ) i en wok eller stor gryde.
Tilsæt kødstrimlerne og lad dem stege et par minutter.
Tilsæt herefter alle grønsagerne og salt, lad det hele stege 5 minutter, tilsæt så eddike, peanutbutter og saft fra limefrugten.
Lad retten simre endnu et par minutter, så der stadig er bid i grønsagerne.
Tilsæt dilden og smag retten til med lidt salt.
Kog risnudler eller risene som angivet på emballagen og server dem til wokretten.
Man kan yderligere servere en færdiglavet mangochutney til retten