Logo

Kalvehjertesautè

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalvehjerter i tynde strimler
1 spsk olivenolie
15 g smør
1 løg
250 g svampe
3 dl kalvebouillon
1 tsk majsstivelse
salt
peber
1 lille bundt persille

Vend kalvehjertestrimlerne med salt og peber og steg dem hurtigt i en meget varm wok med smør og olie. Tag kødet op.
Sautér nu fintsnittede løg i wokken i 3 min. og tilsæt rensede svampe i kvarter.
Lad dem brune godt og spæd med bouillon og lad det simre 5 min.
Jævn saucen med majsstivelse rørt ud i lidt vand. Smag til med salt og peber, vend kødet og hakket persille i saucen og server med kartoffelmos .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her