Logo

Kalvehøjreb i hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g helt afpudset kalvehøjreb/kalvekam
1 spsk olivenolie
1 dl hvidvin
¼-½ potte frisk salvie

Skær kødet i terninger på 2x2x2 cm.
Steg kødet ved høj varme i olien i en sauterpande i nogle min., tilsæt hvidvin og lad det koge 2-3 min. til.
Kom salvie ved og smag til med salt og peber.

Tips: Kalvekam er det stykke som svarer til højreb på en okse

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her