Logo

Kalvehjerteragout - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 15 min.

# Ingredienser

1 renset kalvehjerte skåret i terninger
5 spsk hvedemel
salt, peber
2 hakkede løg
3 gulerødder skåret i terninger
50 g smør eller margarine
1 lille dåse tomatpure
3 dl suppe, bouillon eller vand
300 g bælgede ærter (evt. frosne)

* Tilberedning

Vend terningerne i salt- og peberblandet hvedemel.
Lad fedtstoffet blive gyldent i trykkogeren.
Brun først kødet heri, så løg og gulerødder.
Rør tomatpureen sammen med suppen (bouillon eller vand).
Hæld det i gryden.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad det koge i 15 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Kom ærterne i.
Lad dem blive gennemvarme.
Smag retten til og server den med kartoffelmos eller løse ris.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her