Kogetid i trykkoger: 15 min.
# Ingredienser
1 renset kalvehjerte skåret i terninger
5 spsk hvedemel
salt, peber
2 hakkede løg
3 gulerødder skåret i terninger
50 g smør eller margarine
1 lille dåse tomatpure
3 dl suppe, bouillon eller vand
300 g bælgede ærter (evt. frosne)
* Tilberedning
Vend terningerne i salt- og peberblandet hvedemel.
Lad fedtstoffet blive gyldent i trykkogeren.
Brun først kødet heri, så løg og gulerødder.
Rør tomatpureen sammen med suppen (bouillon eller vand).
Hæld det i gryden.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad det koge i 15 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Kom ærterne i.
Lad dem blive gennemvarme.
Smag retten til og server den med kartoffelmos eller løse ris.