Logo

Kalvecoulotte med bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kalveculotte
salt og peber
1 tsk timian
1 tsk merian eller oregano
30 g smør

Bønne salat:
600 g grønne bønner
400 g broccoli i buketter
1 bdt nye løg
2 bdt radiser i halve eller kvarte
3 spsk olie
1 spsk vineddike

Gnid kalveculotten med krydderier og læg den i et ovnfast fad.
Fordel smørklatter over.
Sæt fadet i ovnen ved 175°C i 40-45 min. eller til et ovntermometer viser 65°C.
Lad stegen hvile, før den udskæres i tynde skiver.
Skyen fra fadet kan spædes med bouillon og/eller fløde og serveres til.
Kog bønner, broccolibuketter og løg i letsaltet vand 5 min.
Lad dem dryppe af i et dørslag.
Lige før servering vendes alle grønsagerne i olie i en gryde.
Lad dem snurre få min.
Bland vineddiken i og krydr med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her