Logo

Kalvecarpaccio med pesto og parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kalvemørbrad 
100 g parmasan ost 
100 g ruculasalatblade 
100 g friséesalatblade 
½ citron 
4 spsk pesto 
2 spsk olivenolie 
200 g brød
 
Kalvemørbraden skæres i tynde skiver på pålægsmaskine eller i hånden. Arranger mørbradskiverne smukt på en tallerken.
Rør det halve af olivenolien og citronsaften i den grønne pesto og smør det i et tyndt lag på mørbraden.
Vend salaten i en dressing af resten af olivenolien, citronsaften, salt og peber og anret den midt på tallerkenen.
Høvl tynde parmesanskiver over salaten.
Serveres med brød til.
 
Tips: Frys kalvemørbraden en dag før brug, så er den lettere at skære i
tynde skiver. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her