Logo

Kalvebov i sennepssky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kalvebov med ben
15 g smør
2 stilketimian
8-10 bladefrisk estragon
2 spsk dijonsennep
2 dl bouillon
3-4 gulerødder
½ dl piskefløde

250 g champignon
15 g smør
hakket persille

Gnid kødet med salt og peber og brun det i en gryde i smørret.
Tilsæt timian og estragon.
Rør bouillon og sennep sammen og hæld det ved.
Kog kødet ved svag varme under låg 1 ½-2 timer, til det er mørt, prøv
med en kødnål.
Tag kødet op og hold det varmt i alufolie.
Fjern timianstilkene.
Skræl gulerødderne, skær dem i tynde skiver og kog dem møre i skyen
ved livlig varme uden låg, så smagen koncentreres.
Pisk fløden og rør den i saucen.
Smag til med salt og peber.
Rens champignonerne, skær dem i skiver og svits dem på en pande i
smørret.
Skær kødet i skiver og server med champignonerne, sennepssaucen og
ris eller pasta

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her