1 ½ kg kalvebov med ben
15 g smør
2 stilketimian
8-10 bladefrisk estragon
2 spsk dijonsennep
2 dl bouillon
3-4 gulerødder
½ dl piskefløde
250 g champignon
15 g smør
hakket persille
Gnid kødet med salt og peber og brun det i en gryde i smørret.
Tilsæt timian og estragon.
Rør bouillon og sennep sammen og hæld det ved.
Kog kødet ved svag varme under låg 1 ½-2 timer, til det er mørt, prøv
med en kødnål.
Tag kødet op og hold det varmt i alufolie.
Fjern timianstilkene.
Skræl gulerødderne, skær dem i tynde skiver og kog dem møre i skyen
ved livlig varme uden låg, så smagen koncentreres.
Pisk fløden og rør den i saucen.
Smag til med salt og peber.
Rens champignonerne, skær dem i skiver og svits dem på en pande i
smørret.
Skær kødet i skiver og server med champignonerne, sennepssaucen og
ris eller pasta