Logo

Kalkunpande med pasta og grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kalkunbryst
2 tsk græsk grill- og stegekrydderi
250 g porre
1 spsk olie
1 gang Pasta og Grønt (broccoli, champignon og rød peber)
3 dl hønsebouillon (vand + terning)
1 dl tør hvidvin
½ dl fløde
1 tsk majsstivelse

Kalkunbrystet skæres i fingertykke strimler og drysses med græsk grill- og stegekrydderi.
Kalkunstrimlerne svitses i olie på panden i ca. 3 minutter.
Porrerne renses og skæres i tynde ringe.
Porreringene svitses med i 1 minut. Kalkun og porer tages af panden.
Den frosne pastablanding svitses på panden i 3 minutter.
Kalkun og porre blandes i. Bouillon og hvidvin hældes ved.
Fløde og majsstivelse røres sammen, og retten jævnes.
Smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her