Dej:
50 g smør
½ dl grahamsmel
1 ½ dl hvedemel
50 g reven ost
1 sammenpisket æg
Fyld:
300 g kogt kalkunkød skåret i strimler
2 små løg skåret i ringe
2 gulerødder, revet groft
1 stk porre skåret i tynde ringe
25 g margarine
3 spsk hvedemel
3 dl kalkunsuppe eller mælk
timian
Dejen æltes sammen, stilles koldt ca. 1 time.
Grønsagerne svitses i margarine, hvedemel drysses over, væsken hældes i
under omrøring.
Koges igennem, smages til med salt, peber og timian.
Kalkunkødet vendes i. Kommes i en smurt tærteform.
Tærteformen pensles i kanten med sammenpisket æg.
Dejen rulles ud og lægges hen over som låg.
Pensles, prikkes med en gaffel eller ridses.
Bages ved 200°C i ca. 20 minutter.