Logo

Kalkunmedaljoner med porrer og courgetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kalkunmedaljoner (2 cm tykke skiver kalkun-inderfilet)
4 nye porre
2 slanke courgetter
100 g brødkrumme
30 g mager bacon, eller 50 g røget skinke i små tern
1 æg
1 spsk olivenolie
3 spsk hakket persille
1 dl cremefraiche 38%

Tænd ovnen på 200°.
Skær det yderste blad af hver porrer og hæld kogende vand over dem. Lad dem trække 3 min. og hæld vandet fra.
Hak 50 g porrer fint og skær resten af porrerene og de 2 courgetter i tykke strimler på langs.
Lav en fars af finthakket porrer, bacon, brødkrumme, æg og lidt salt og peber.
Form 4 medaljoner af farsen og placer dem ovenpå kalkunmedaljonerne. Vikl et porreblad om hver dobbeltmedaljon.
Sauter dem i olivenolie til de er gyldne på begge sider og sæt dem i ovnen 20 min.
Kom porre- og courgettestrimler i en sauterpande med 1 dl vand eller lys bouillon og lidt salt.
Kog væden væk under kraftig varme, vend cremefraiche og persille i og varm det igennem.
Server med pillekartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her