Logo

Kalkunmedaljoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunmedaljoner skåret af mørbraden
champignon
bacon ca 3 skiver pr pers
tomat ½ pr pers
frossen hel spinat
piskefløde

Spinaten sættes over ved svag varme tilsat piskefløde, salt og peber. Medaljonerne svøbes i et baconstykke, der samles med kødpind/nål.
Medaljonerne brunes på alle sider i olie, der krydres med peber (ej salt).
Den resterende bacon hakkes og brunes sammen med hakkede champignon og tomater i olie.
Blandingen lægges i bunden af et ikke smurt ovnfast fad, og medaljonerne lægges ovenpå.
Derpå ca. 25 min i ovn ved 200ºC.
Spinaten varmes helt igennem inden servering - tilsæt evt smør.
Denne ret egner sig godt til gæster, dels fordi den er god, dels fordi den kan tilberedes i forvejen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her